Ο ιστοχώρος μας φιλοδοξεί να γίνει ένα μέσο πρόκλησης δημιουργικότητας και επικοινωνίας των μαθητών, των εκπαιδευτικών
και των γονέων του σχολείου μας. Να γίνει κίνητρο για νέα επιτεύγματα των μαθητών και μαθητριών μας αλλά και να τα γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό.   Glitter Photos   Glitter Photos 

Πολιτιστικές Δράσεις Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

(Στην φωτό διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά: κ. Αχιλλέας Κώστας μέλος ΔΣ, κ. Γιώργος Τέτσιος ταμίας, κ. Χρύσα Δουζένη γραμματέας, κ.Βασίλης Βαλασόπουλος Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Νίκη Λιακοπούλου πρόεδρος, κ. Γιάννης Σακαρίδης μέλος Συλλόγου, κ. Κλεοπάτρα Λυμπεροπούλου διευθύντρια, κ. Μανίκα μέλος Συλλόγου και κ. Κατερίνα Βρανίκου μέλος ΔΣ)

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, καθώς μια ολόκληρη μέρα, η Κυριακή 17/12/17, αφιερώθηκε σε πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων. Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, τον οποίο με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την προσωπική φροντίδα, ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα του Σχολείου μας για προμήθεια νέου ηχοσυστήματος που να καλύπτει τις ανάγκες της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων.

Έτσι, σιγά σιγά γίνεται πραγματικότητα το όραμα τόσων ετών για την ύπαρξη ενός ανοιχτού και ζωντανού χώρου πολιτιστικών δραστηριοτήτων στη διάθεση όχι μόνο της Σχολικής Κοινότητας, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας της Ηλιούπολης.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Αμοργιανό αντιπρόεδρο της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης.  

Πολλά συγχαρητήρια στον ακούραστο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και σε κάθε γονιό ξεχωριστά που συνεισέφερε στην πραγματοποίηση των δράσεων, προσφέροντας προσωπικό χρόνο και κέφι. Και του χρόνου!

Περισσότερα...
 

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning - Απονομή Βραβείου

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την διάκριση του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης στον 12ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning 2017. Η Στ΄τάξη του Σχολείου μας (σχ. έτους 2016-2017) συνεργάστηκαν με σχολεία από Πολωνία, Τουρκία, Κροατία και ... Αργεντινή στο πλαίσιο του πολιτιστικού eTwinning έργου "A world of "famous" difference" και διακρίθηκαν με το 1ο Βραβείο στην ηλικιακή κατηγορία 5-12. 

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2017 στην Πάτρα κατά τη διάρκεια του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου eTwinning (24-26 Νοεμβρίου 2017). Το βραβείο παρέλαβε από τον Δρ. Μιχαήλ Παρασκευά,  η Υπεύθυνη του eTwinning έργου κ. Ναταλία Τζίτζη.

Για αυτή την επιτυχία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της Στ΄τάξης και τους συνεργαζόμενους εκπαιδευτικούς: κ. Κυριάκο Ντούμο, δάσκαλο, τον κ. Κώστα Σπηλιόπουλο, μουσικό και τον κ. Μπάμπη Τσαγκογιάννη, γυμναστή. 

Περισσότερα...
 

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ

Αποχαιρετισμός στην Στ' με μπαλόνια και ...

'Αλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της κι, όπως κάθε χρόνο, η Στ΄τάξη έχει την .... τιμητική της. Μετά από 6 χρόνια στο 10ο Δημ. Σχ. Ηλιούπολης  τα φετινά εκτάκια μας αποχαιρετούν με υπέροχες αναμνήσεις και ακόμη πιο καταπληκτικά όνειρα για το μέλλον. Ως συνήθως, το αποκορύφωμα της βραδιάς είναι το βίντεο με τις φωτοραφίες από εξάχρονη ζωή των παιδιών στο δημοτικό. Φέτος το βίντεο επιμελήθηκε ο δάσκαλος της Στ΄, ο κ. Κυριάκος Ντούμος, Υποδιευθυντής του Σχολείου μας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄και της Στ΄τάξης διάβασαν σκέψεις και ευχές που είχαν γράψει στην τάξη και τραγούδησαν από ένα τραγούδι για να αποχαιρετιστούν και να ευχηθούν "Καλό Καλοκαίρι και Καλή Σταδιοδρομία".

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης όπου διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι.   

 

Αριστοτέλης & WHF πάνε ... ημερίδα

  

Την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 οι εκπαιδευτικοί Ειρήνη Πούλη, Φωτεινή Λουμίτη και Ναταλία Τζίτζη συμμετείχαν στην Ημερίδα παρουσίασης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που διοργάνωσαν τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων της Α΄Δ/νσης Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας. Στόχος της ημερίδας ήταν η παρουσίαση και διάχυση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων και eTwinning που εκπόνησαν παιδιά και εκπαιδευτικοί στη διάρκεια του σχ. έτους 2016-2017.

Η κ. Πούλη και η κ. Λουμίτη παρουσίασαν σε εκπαιδευτικούς  διαφόρων ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Α΄Αθήνας * τα Πολιτιστικά Προγράμματα που υλοποίησαν με τα τμήματα της Β΄τάξης  του σχολείου μας  (Β1, Β2) με θέματα τον Αριστοτέλη και τα παιχνίδια στην αρχαιότητα και τίτλο "Ο "παππούς" Αριστοτέλης, 2400 χρόνια από τη γέννησή του" και "Παίζοντας μέσα στο χρόνο" αντίστοιχα. (Δείτε ανάρτηση σχετική με την εκδήλωση των παιδιών της Β΄για τα παραπάνω προγράμματα εδώ)

Περισσότερα...
 

Εκδήλωση Γ΄τάξης 2017

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 τα τμήματα της Γ΄τάξης (Γ1, Γ2) παρουσίασαν την παράσταση "Achilles' Dream" (ΤοΌνειρο του Αχιλλέα) με χαρακτήρες και πλοκή που επεξεργάστηκαν τα ίδια με σκοπό να συμμετάσχουν στο 1ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας το οποίο οργανώθηκε από σχολεία της Α΄Δ/νσης Α/βάθμιας Εκπαίδευσης στις 26 Μαΐου 2017. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία δημιουργίας του θεατρικού έργου και για τη συμμετοχή της Γ' τάξης στο Φεστιβάλ δείτε παλιότερη ανάρτηση εδώ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Παναγιώτα Καραχρήστου για τις φωτογραφίες της εκδήλωσης

Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 18

Εν τάχει

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΚαλό Καλοκαίρι!


Εκδηλώσεις για Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων & eTwinning

Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων

8 Ιουνίου 2017: Β΄τάξη (10:30)

12 ιουνίου 2017: Α΄& Ε' τάξεις (11:30)

14 Ιουνίου 2017: Γ΄& Δ' τάξεις  (10:00)

Αποχαιρετισμός στην Στ΄τάξη:

14 Ιουνίου 2017, προαύλειος χώρος  

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ.ΕΤΟΣ 2017-2018 στην Διεύθυνση του Σχολείου από 2 έως 19 Μαΐου 2017.

Φιλανθρωπική δράση με την ευκαιρία της Εορτής του Πάσχα

Συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας (κυρίως ρύζι - γάλα βρεφικό και γάλα εβαπορέ), φαρμακευτικού υλικού και βρεφικών ειδών περιποίησης (κυρίως πάνες) για το Ίδρυμα Βρεφών "Η Μητέρα". Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 5 Απριλίου 2017.

Την Παρασκευή 24/03/2017 στις 08:30 θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων

Την Τετάρτη 22/3/2017, μετά τη λήξη των μαθημάτων, θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου Β' Τριμήνου για τις Γ' Δ' Ε' και ΣΤ' Τάξεις και θα γίνει ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών της Α' και Β' Τάξης.

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 το Σχολείο μας θα τιμήσει την Γιορτή των Τριών Ιεραρχών με δραστηριότητες κατά τμήματα από τις 08:10 έως τις 10:15.

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 όλα τα σχολεία της Ηλιούπολης θα παραμείνουν κλειστά.Φιλανθρωπική Δράση: Συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2016


Ενημέρωση Γονέων για Α' & Β' - Έλεγχοι Προόδου για Γ΄, Δ΄, Ε΄, Στ΄

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ Σάββατο 17/12/2016 στις 19:00Η Γιορτή για την Επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί την
Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 στις 08:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.
H Γιορτή για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την
Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 στις 08:30 π.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.
 

 Ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 στις 08:30 π.μ.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2016-2017 

ΑΠΟ 1-21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

  

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

 Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 η σχολική μονάδα δεν θα λειτουργήσει λόγω υποχρεωτικού σεμιναρίου που οργανώνει ο Σχολικός Σύμβουλος για τους εκπαιδευτικούς της 13ης Περιφέρειας.

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 στις 09:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για την Εθνική Επέτειο.

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, μετά τη λήξη του πρωϊνού προγράμματος (στις 14:00), οι γονείς μπορούν να ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς και να παραλάβουν τους ελέγχους επίδοσης των μαθητών. 

Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 19:00 ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων οργανώνει Αποκριάτικο Χορό για όλα τα παιδιά του σχολείου.  

Την Τετάρτη 10/2/2016 όλες οι τάξεις του Σχολείου μας θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του English Theatre Club!

Click to play this Smilebox invite
Create your own invite - Powered by Smilebox
Make your own free invitation card

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑO Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνουν συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία θα προσφέρουμε για τα συσσίτια απόρων της Ενορίας μας. Όποιοι θέλουν να συνεισφέρουν, μπορούν να το κάνουν φέρνοντας στο Σχολείο τρόφιμα που δε χρειάζονται ψυγείο για να συντηρηθούν, ως την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου.

Την   Δευτέρα   21/12/2015 θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου Α΄ Τριμήνου για τις Γ΄ Δ΄ Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεις και θα γίνει ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών της Β΄ Τάξης. Η ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών της Α΄ Τάξης θα γίνει την Τετάρτη 23/12/2015 μετά την χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 το Σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω συνέλευσης του Συλλόγου Δασκάλων Ηλιούπολης.

H Γιορτή της Ε' τάξης για την Επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 στις 08:15.

Η Γιορτή για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 στις 09:30 π.μ.

Click to play this Smilebox newsletter
 
 
 Ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 στις 08:30 π.μ.
Ενημερώνουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του Σχολείου μας ότι μέχρι την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 θα έχει αναρτηθεί όλο το υλικό (πληροφορίες, φωτογραφίες) από τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων και Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης σχ. έτους 2014-15.

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στις 19:30 το 10ο Δ.Σχ. Ηλιούπολης αποχαιρετά τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ' τάξης. 

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου εκδήλωση-παρουσίαση των σχολικών δραστηριοτήτων 2014-15.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015  στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Ανοικτό Δημοτικό Θέτρο Άλσους Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής" εκδήλωση -παρουσίαση  εξωσχολικών δραστηριοτήτων ( παραδοσιακοί χοροί, zumba, taekwondo) του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο εκδήλωση-παρουσίαση εξωσχολικών δραστηριοτήτων (μουσική παράσταση,παρουσίαση μπάσκετ, θεατρική παράσταση) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 η Ε' και η Στ' συμμετέχουν στην εκδήλωση που οργανώνει το Βρετανικό Συμβούλιο για την ολοκλήρωση του Προγράμματος "Life Skills"-"Δεξιότητες Ζωής. Διαμορφώνοντας Ενεργούς Πολίτες"

Tο σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 λόγω εκλογών του Συλλόγου Δασκάλων Ηλιούπολης

Το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 λόγω του εορτασμού των Αγίων Κωνσταντίνου και ΕλένηςΠαρασκευή 1 Μαΐου
Καλή Πρωτομαγιά
22 Απριλίου  
Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Μέχρι την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τα συσσίτια απόρων της ενορίας μας.
Το 10ο Δ.Σχ. Ηλιούπολης συμμετέχει στην "Ώρα της Γης"  20:30-21:30 Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στο προαύλιο του σχολείου. 
  
Η Γιορτή για της Επέτειο της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου την Τρίτη 24/5/2015 στις 09:30.  
 

Επίδοση ελέγχων και ενημέρωση γονέων την Δευτέρα 23/3/2015 μετά τη λήξη των μαθημάτων.   
6 Μαρτίου 2015: Εκδήλωση για Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (Ε' τάξη)
Φεβρουάριος - Μάρτιος 2015: Δράσεις Φιλαναγνωσίας- Books on Wheels (Α', Ε' & Στ' τάξη)
10 Φεβρουαρίου 2015: Εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου  (Ε' τάξη)
Στις 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Α' τάξης.

Από 15 έως 22 Δεκεμβρίου 2014 θα λειτουργεί στο φουαγιέ του Σχολείου μας Bazaar με κατασκευές των μαθητών από επαναχρησιμοποιημένα υλικά.

Στο Bazaar θα συμμετέχει με ξεχωριστό stand και ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Νόσο "ΦΛΟΓΑ".

 

 

Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ 'ΟΧΙ' ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:15 π.μ.

  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!! των Time Voyagers της Στ' τάξης την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014, 8-9μμ στο European School Radio 

2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

 Την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 "βγαίνει στον αέρα" του European School Radio η 2η αγγλόφωνη εκπομπή των Time Voyagers της Στ' τάξης


Λογισμικό Γονικού Ελέγχου Χρήσης Η/Υ

 

Ο κ. Βαγγέλης Χριστόπουλος, καθηγητής Πληροφορικής του Σχολείου μας, προτείνει μια δωρεάν εφαρμογή για γονικό έλεγχο, την K9 Web Protection. Το K9 Web protection είναι μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να προστατέψετε τα παιδιά σας από ανεπιθύμητο περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Με την εφαρμογή αυτή θα καταφέρετε να ελέγξετε την διαδικτυακή δραστηριότητα του υπολογιστή σας κάνοντας εύκολη υπόθεση την απαγόρευση πρόσβασης σε κακόβουλες κατηγορίες σελίδων. Έναν σύντομο οδηγό εγκατάστασης του K9 Web Protection μπορείτε να βρείτε εδώ

 

Οδηγός-Εγχειρίδιο Αντιμετώπισης του Σχολικού Εκφοβισμού

Σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου, η Παγκόσμια Εκπαιδευτική Κοινότητα γιορτάζει τη μέρα ενάντια στη Βία και το Σχολικό Εκφοβισμό. Εδώ θα βρείτε πολύ ενδιαφέρον υλικό για άμεση αξιοποίηση στην τάξη και την οικογένεια. Πρόκειται για έναν Οδηγό-Εγχειρίδιο Αντιμετώπισης του Σχολικού Εκφοβισμού που συνέταξε το Κέντρο Διαπολιτισμικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

"Ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα"

Εκπαιδευτική-Πολιτιστική σελίδα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό

1ο Ευρωπαϊκό Βραβείο eTwinning

Glitter Photos

"In Darwin's Steps" - 1o Ευρωπαϊκό Βραβείο 2017 

Πληροφορίες

Glitter Photos

"A World of "Famous" Difference" - 1o Βραβείο στον Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning 2017

 

School's International Policy

Glitter Photos

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ    

Ηλεκτρονική Αδελφοποίηση Σχολείων- eTwinning

Το σχολείο μας συμμετέχει στη ευρωπαϊκή  δράση Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης Σχολείων eTwinning

Το eTwinning αποτελεί Ευρωπαϊκή Εκπαιδευτική Δράση που προάγει τη συνεργασία μεταξύ των σχολείων.

Εθνικές & Ευρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας eTwinning (2006-2016) Εθνικά Βραβεία 2008, 2010 

Blogs για εξάσκηση

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

ΑΓΓΛΙΚΑ Α΄& Β' ΤΑΞΕΙΣ

ΑΓΓΛΙΚΑ - GAMES (Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄)          MORE GAMES

Δράσεις- Διαγωνισμοί

Το σχολείο μας συμμετείχε στο European School Radio τα σχολικά έτη 2013-2014 & 2014-2015

Αναρτήσεις στο ιστολόγιο του ESR και Σύντομες Θεματικές Εκπομπές 2014-15

Αναρτήσεις στο ιστολόγιο του ESR, Σύντομες Ειδήσεις & Εκπομπές 2013-2014

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

2015-2016

 

2013-2014

Smile

SmileEτικέτα Ποιότητας eTwinning 2013 για το σχολείο & για τους μαθητές της Στ' (2012-13)

Smile Ετικέτα Ποιότητας eTwinning για την Ε' τάξη & την Στ' τάξη (2011-12)

Smile Πιστοποιητικό Συμμετοχής στo Διαγωνισμό generations@school της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 

Smile Ευχαριστήριο από Διεθνές Μουσείο Παιδικής Τέχνης

 

SmileΕυχαριστήριο από VSAHellas 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

  

ActionAid: Δικαιώματα από την Πρώτη Μέρα! GAW2012

Το σχολείο μας