Ο ιστοχώρος μας φιλοδοξεί να γίνει ένα μέσο πρόκλησης δημιουργικότητας και επικοινωνίας των μαθητών, των εκπαιδευτικών
και των γονέων του σχολείου μας. Να γίνει κίνητρο για νέα επιτεύγματα των μαθητών και μαθητριών μας αλλά και να τα γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό.   Glitter Photos   Glitter Photos 

"A world of "famous" difference: Παράδειγμα Καλής Πρακτικής

Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που το Πολιτιστικό eTwinning έργο "A world of "famous" difference" που εκπόνησε η Στ΄τάξη (σχ. έτους 2016-2017), μετά το Εθνικό Βραβείο eTwinning 2017 που έλαβε (δείτε σχετικές αναρτήσεις για την εκδήλωση στο σχολείο και την απονομή στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning), ξεχώρισε από τα eTwinning έργα του σχ.έτους 2016-2017 και σε ευρωπαϊκό επίπεδο! Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκε από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning ως παράδειγμα καλής πρακτικής  για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να εκπονήσουν έργο με θέμα την Πολιτιστική Κληρονομιά το σχ. έτος 2017-2018.  Σε σχετική ανάρτηση στην διαδικτυακή Πύλη του eTwinning, το έργο A world of “famous” difference αποτελεί το ένα από τα δύο παραδείγματα που προτείνει η ΚΥΥ στους εκπαιδευτικούς που θέλουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Βραβείο eTwinning για την Πολιτιστική Κληρονομιά και να υλοποιήσουν έργο με στόχο "την αφύπνιση σχετικά με τη σημασία της Ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς" 

Περισσότερα...
 

Επίσκεψη από Εκπαιδευτικό Σχολείου Κωφών (Μέρος Α)

Στο πλαίσιο του eTwinning έργου "eTwinclusive Games" οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄τάξης συνάντησαν την κ. Έφη Κόκκοτα καθηγήτρια Μαθηματικών στο Γυμνάσιο-Λύκειο Κωφών Αργυρούπολης. Στην προσπάθειά τους να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα για την κώφωση και τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν τα άτομα με προβλήματα κώφωσης, τα παιδιά είχαν προετοιμάσει λίστα με ερωτήσεις τις οποίες απάντησε η εκπαιδευτικός παρέχοντας πλήθος πληροφοριών σχετικών με το θέμα. Επιπλέον, η κ. Κόκκοτα επέστρεψε, συμπληρωμένα από μαθητές/τριες της Α΄Γυμνασίου, ερωτηματολόγια σχετικά με το έργο. Τέλος, έδειξε στα παιδιά πώς μπορούν να "πουν" , στην ελληνική νοηματική γλώσσα , λέξεις που δηλώνουν χρώματα, αριθμούς και εντολές σε ομαδικά παιχνίδια. Το συγκεκριμένο λεξιλόγιο είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσουν τα παιδιά σε συνεργασία με τους Ολλανδούς συνεργάτες μας από το σχολείο Het Stroomdal να σχεδιάσουν ένα ομαδικό παιχνίδι με διάφορες δοκιμασίες . Tο παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τα παιδιά της Ε΄κατά την επίσκεψή τους στο Δημοτικό Σχολείο Κωφών-Βαρήκοων Αργυρύπολης. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το TwinSpace του έργου εδώ (μέρος του έργου έχει ήδη δημοσιευθεί)

 

Ανακοίνωση για eTwinning Εκδήλωση-Βράβευση

 

Η Δ' συναντά τους ...."δασκάλους" της

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄τάξης του 10ου Δ.Σχ. Ηλιούπολης υποδέχονται τους «δασκάλους» τους από το 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης. Στο πλαίσιο του έργου «Mentoring@sch», οι μαθητές Λυκείου-«διδάσκοντες» (Tutors) συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους-Μέντορες (Mentors) συνάντησαν τα παιδιά της Δ΄-«Μαθητές» (Tutees) με στόχο να γνωριστούν και να δημιουργήσουν δεσμούς φιλίας. Οι μικροί μαθητές συνδύασαν όσα γνώριζαν από την μυθολογία για τον Οδυσσέα και τις περιπέτειές του και προετοίμασαν ένα σύντομο θεατρικό δρώμενο για να πουν την ιστορία της λέξης «μέντορας». Η προέλευση της λέξης «μέντορας» αλλά και τα οφέλη της ηλεκτρονικής δράσης eTwinning προβλήθηκαν μέσα από ένα αρχείο προβολής διαφανειών. Στη συνέχεια, οι καθηγήτριες-μέντορες κ. Μίνα Σπηλιοπούλου, Αθηνά Κόλλια και Νικολέττα Ζάβαλη συστήθηκαν και παρουσίασαν εν συντομία τα μαθήματα (αγγλικά, πληροφορική, λογοτεχνία αντίστοιχα) που θα διδαχθούν τα παιδιά της Δ΄από τις ομάδες διδασκαλίας των μαθητών του 3ου ΓΕΛ Αργυρούπολης και του συνεργαζόμενου σχολείου από την Πολωνία. Επιπλέον, όλα τα παιδιά συμμετείχαν σε δραστηριότητες γνωριμίας, εμπιστοσύνης και συνεργασίας. 

Περισσότερα...
 

Ευρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας eTwinning 2017

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στα eTwinning έργα "WHF: With a little Help from my Friends" και "A world of "famous" difference" που εκπόνησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄και της Στ΄το σχ. έτος 2016-2017 απονεμήθηκε η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας eTwinning για την υψηλού επιπέδου εργασία και συνεργασία των συμμετεχόντων στο έργο. Μετά την Εθνική Ετικέτα που απονεμήθηκε στα δύο έργα τον περασμένο Αύγουστο (βλ. σχετική ανάρτηση εδώ), ήρθε η σειρά της Ευρωπαϊκής Ετικέτας Ποιότητας. Τα σχολεία που έλαβαν Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας ανακοινώθηκαν στις 2 Νοεμβρίου κι αφορούν όλα τα σχολεία ανά την Ευρώπη που πέτυχαν να συνεργαστούν δημιουργικά και καινοτόμα. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το "WHF: With a little Help from my Friends" υλοποιήθηκε σε συνεργασία με Δημοτικό Σχολείο από την Τουρκία και Γυμνάσιο από την Ουκρανία ενώ στο έργο "A world of "famous" difference" τα παιδιά της Στ΄συνεργάστηκαν με σχολεία από Πολωνία, Τουρκία, Κροατία και Αργεντινή. 

Συγχαρητήρια σε παιδιά και εκπαιδευτικούς για την επιτυχία τους!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα eTwinning έργα επισκεφθείτε τα αντίστοιχα TwinSpaces 

 "WHF: With a little Help from my Friends" και "A world of "famous" difference" 

Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 20

Εν τάχει


30 Ιανουαρίου 2018: Εκκλησιασμός όλων των τάξεων

(Προσέλευση στο σχολείο στις 08:15, Αποχώρηση από το σχολείο μετά τον εκκλησιασμό)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΚαλό Καλοκαίρι!


Εκδηλώσεις για Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων & eTwinning

Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων

8 Ιουνίου 2017: Β΄τάξη (10:30)

12 ιουνίου 2017: Α΄& Ε' τάξεις (11:30)

14 Ιουνίου 2017: Γ΄& Δ' τάξεις  (10:00)

Αποχαιρετισμός στην Στ΄τάξη:

14 Ιουνίου 2017, προαύλειος χώρος  

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ.ΕΤΟΣ 2017-2018 στην Διεύθυνση του Σχολείου από 2 έως 19 Μαΐου 2017.

Φιλανθρωπική δράση με την ευκαιρία της Εορτής του Πάσχα

Συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας (κυρίως ρύζι - γάλα βρεφικό και γάλα εβαπορέ), φαρμακευτικού υλικού και βρεφικών ειδών περιποίησης (κυρίως πάνες) για το Ίδρυμα Βρεφών "Η Μητέρα". Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 5 Απριλίου 2017.

Την Παρασκευή 24/03/2017 στις 08:30 θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων

Την Τετάρτη 22/3/2017, μετά τη λήξη των μαθημάτων, θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου Β' Τριμήνου για τις Γ' Δ' Ε' και ΣΤ' Τάξεις και θα γίνει ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών της Α' και Β' Τάξης.

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 το Σχολείο μας θα τιμήσει την Γιορτή των Τριών Ιεραρχών με δραστηριότητες κατά τμήματα από τις 08:10 έως τις 10:15.

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 όλα τα σχολεία της Ηλιούπολης θα παραμείνουν κλειστά.Φιλανθρωπική Δράση: Συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2016


Ενημέρωση Γονέων για Α' & Β' - Έλεγχοι Προόδου για Γ΄, Δ΄, Ε΄, Στ΄

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ Σάββατο 17/12/2016 στις 19:00Η Γιορτή για την Επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί την
Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 στις 08:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.
H Γιορτή για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την
Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 στις 08:30 π.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.
 

 Ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 στις 08:30 π.μ.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2016-2017 

ΑΠΟ 1-21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

  

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

 Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 η σχολική μονάδα δεν θα λειτουργήσει λόγω υποχρεωτικού σεμιναρίου που οργανώνει ο Σχολικός Σύμβουλος για τους εκπαιδευτικούς της 13ης Περιφέρειας.

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 στις 09:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για την Εθνική Επέτειο.

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, μετά τη λήξη του πρωϊνού προγράμματος (στις 14:00), οι γονείς μπορούν να ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς και να παραλάβουν τους ελέγχους επίδοσης των μαθητών. 

Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 19:00 ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων οργανώνει Αποκριάτικο Χορό για όλα τα παιδιά του σχολείου.  

Την Τετάρτη 10/2/2016 όλες οι τάξεις του Σχολείου μας θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του English Theatre Club!

Click to play this Smilebox invite
Create your own invite - Powered by Smilebox
Make your own free invitation card

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑO Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνουν συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία θα προσφέρουμε για τα συσσίτια απόρων της Ενορίας μας. Όποιοι θέλουν να συνεισφέρουν, μπορούν να το κάνουν φέρνοντας στο Σχολείο τρόφιμα που δε χρειάζονται ψυγείο για να συντηρηθούν, ως την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου.

Την   Δευτέρα   21/12/2015 θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου Α΄ Τριμήνου για τις Γ΄ Δ΄ Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεις και θα γίνει ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών της Β΄ Τάξης. Η ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών της Α΄ Τάξης θα γίνει την Τετάρτη 23/12/2015 μετά την χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 το Σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω συνέλευσης του Συλλόγου Δασκάλων Ηλιούπολης.

H Γιορτή της Ε' τάξης για την Επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 στις 08:15.

Η Γιορτή για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 στις 09:30 π.μ.

Click to play this Smilebox newsletter
 
 
 Ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 στις 08:30 π.μ.
Ενημερώνουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του Σχολείου μας ότι μέχρι την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 θα έχει αναρτηθεί όλο το υλικό (πληροφορίες, φωτογραφίες) από τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων και Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης σχ. έτους 2014-15.

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στις 19:30 το 10ο Δ.Σχ. Ηλιούπολης αποχαιρετά τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ' τάξης. 

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου εκδήλωση-παρουσίαση των σχολικών δραστηριοτήτων 2014-15.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015  στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Ανοικτό Δημοτικό Θέτρο Άλσους Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής" εκδήλωση -παρουσίαση  εξωσχολικών δραστηριοτήτων ( παραδοσιακοί χοροί, zumba, taekwondo) του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο εκδήλωση-παρουσίαση εξωσχολικών δραστηριοτήτων (μουσική παράσταση,παρουσίαση μπάσκετ, θεατρική παράσταση) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 η Ε' και η Στ' συμμετέχουν στην εκδήλωση που οργανώνει το Βρετανικό Συμβούλιο για την ολοκλήρωση του Προγράμματος "Life Skills"-"Δεξιότητες Ζωής. Διαμορφώνοντας Ενεργούς Πολίτες"

Tο σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 λόγω εκλογών του Συλλόγου Δασκάλων Ηλιούπολης

Το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 λόγω του εορτασμού των Αγίων Κωνσταντίνου και ΕλένηςΠαρασκευή 1 Μαΐου
Καλή Πρωτομαγιά
22 Απριλίου  
Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Μέχρι την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τα συσσίτια απόρων της ενορίας μας.
Το 10ο Δ.Σχ. Ηλιούπολης συμμετέχει στην "Ώρα της Γης"  20:30-21:30 Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στο προαύλιο του σχολείου. 
  
Η Γιορτή για της Επέτειο της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου την Τρίτη 24/5/2015 στις 09:30.  
 

Επίδοση ελέγχων και ενημέρωση γονέων την Δευτέρα 23/3/2015 μετά τη λήξη των μαθημάτων.   
6 Μαρτίου 2015: Εκδήλωση για Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (Ε' τάξη)
Φεβρουάριος - Μάρτιος 2015: Δράσεις Φιλαναγνωσίας- Books on Wheels (Α', Ε' & Στ' τάξη)
10 Φεβρουαρίου 2015: Εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου  (Ε' τάξη)
Στις 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Α' τάξης.

Από 15 έως 22 Δεκεμβρίου 2014 θα λειτουργεί στο φουαγιέ του Σχολείου μας Bazaar με κατασκευές των μαθητών από επαναχρησιμοποιημένα υλικά.

Στο Bazaar θα συμμετέχει με ξεχωριστό stand και ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Νόσο "ΦΛΟΓΑ".

 

 

Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ 'ΟΧΙ' ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:15 π.μ.

  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!! των Time Voyagers της Στ' τάξης την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014, 8-9μμ στο European School Radio 

2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

 Την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 "βγαίνει στον αέρα" του European School Radio η 2η αγγλόφωνη εκπομπή των Time Voyagers της Στ' τάξης


Λογισμικό Γονικού Ελέγχου Χρήσης Η/Υ

 

Ο κ. Βαγγέλης Χριστόπουλος, καθηγητής Πληροφορικής του Σχολείου μας, προτείνει μια δωρεάν εφαρμογή για γονικό έλεγχο, την K9 Web Protection. Το K9 Web protection είναι μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να προστατέψετε τα παιδιά σας από ανεπιθύμητο περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Με την εφαρμογή αυτή θα καταφέρετε να ελέγξετε την διαδικτυακή δραστηριότητα του υπολογιστή σας κάνοντας εύκολη υπόθεση την απαγόρευση πρόσβασης σε κακόβουλες κατηγορίες σελίδων. Έναν σύντομο οδηγό εγκατάστασης του K9 Web Protection μπορείτε να βρείτε εδώ

 

Οδηγός-Εγχειρίδιο Αντιμετώπισης του Σχολικού Εκφοβισμού

Σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου, η Παγκόσμια Εκπαιδευτική Κοινότητα γιορτάζει τη μέρα ενάντια στη Βία και το Σχολικό Εκφοβισμό. Εδώ θα βρείτε πολύ ενδιαφέρον υλικό για άμεση αξιοποίηση στην τάξη και την οικογένεια. Πρόκειται για έναν Οδηγό-Εγχειρίδιο Αντιμετώπισης του Σχολικού Εκφοβισμού που συνέταξε το Κέντρο Διαπολιτισμικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

"Ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα"

Εκπαιδευτική-Πολιτιστική σελίδα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό

1ο Ευρωπαϊκό Βραβείο eTwinning

Glitter Photos

"In Darwin's Steps" - 1o Ευρωπαϊκό Βραβείο 2017 

Πληροφορίες

Glitter Photos

"A World of "Famous" Difference" - 1o Βραβείο στον Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning 2017

 

School's International Policy

Glitter Photos

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ    

Ηλεκτρονική Αδελφοποίηση Σχολείων- eTwinning

Το σχολείο μας συμμετέχει στη ευρωπαϊκή  δράση Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης Σχολείων eTwinning

Το eTwinning αποτελεί Ευρωπαϊκή Εκπαιδευτική Δράση που προάγει τη συνεργασία μεταξύ των σχολείων.

Εθνικές & Ευρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας eTwinning (2006-2016) Εθνικά Βραβεία 2008, 2010 

Blogs για εξάσκηση

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

ΑΓΓΛΙΚΑ Α΄& Β' ΤΑΞΕΙΣ

ΑΓΓΛΙΚΑ - GAMES (Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄)          MORE GAMES

Δράσεις- Διαγωνισμοί

Το σχολείο μας συμμετείχε στο European School Radio τα σχολικά έτη 2013-2014 & 2014-2015

Αναρτήσεις στο ιστολόγιο του ESR και Σύντομες Θεματικές Εκπομπές 2014-15

Αναρτήσεις στο ιστολόγιο του ESR, Σύντομες Ειδήσεις & Εκπομπές 2013-2014

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

2015-2016

 

2013-2014

Smile

SmileEτικέτα Ποιότητας eTwinning 2013 για το σχολείο & για τους μαθητές της Στ' (2012-13)

Smile Ετικέτα Ποιότητας eTwinning για την Ε' τάξη & την Στ' τάξη (2011-12)

Smile Πιστοποιητικό Συμμετοχής στo Διαγωνισμό generations@school της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 

Smile Ευχαριστήριο από Διεθνές Μουσείο Παιδικής Τέχνης

 

SmileΕυχαριστήριο από VSAHellas 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

  

ActionAid: Δικαιώματα από την Πρώτη Μέρα! GAW2012

Το σχολείο μας